J19

Om oss

J19 startades i Växjö våren 2019 i liten omfattning.

Sedan sommaren 2020 har vi växlat upp och jobbar nu med flertalet fantastiska kunder som vi är mycket stolta och hedrade över att de väljer att samarbeta med oss.

Vi på J19 har samtliga bakgrund från idrottens värld, och detta ser vi enbart fördelar med då vi samtliga är mycket drivna lagspelare som jobbar hårt för att uppnå våra gemensamt uppsatta mål tillsammans med våra kunder.

Vi är nu redo att växa än mer, tillsammans med er!

 Så, tveka inte – kontakta oss idag för mer info!

David

Jag startade J19 våren 2019 då jag helt enkelt var nyfiken på hur det var att driva eget bolag. Detta kombinerade jag i väldigt liten omfattning tillsammans med mitt huvudsakliga arbete som då var fotbollsspelare i Östers IF. 

Sedan sensommaren 2020 har jag personligen egentligen ökat min insats i J19 och jobbar nu med många nya och befintliga kunder som både jag och mina kollegor brinner för att göra så nöjda vi bara kan. 

Jag spelar även idag fotboll bredvid J19 och nu i Karlstad Fotboll i div1, så dessa arbetsuppgifter kompletterar varandra mycket bra och jag får gott om tid att lägga min kraft och energi på rätt saker vid rätt tillfälle.

Mina kollegor består idag av personer med idrottsbakgrund, vilket jag enbart ser fördelar med. Drivna lagspelare som jobbar hårt mot våra uppsatta mål.

 

Anton

”Sedan sommaren 2020 har jag varit en del av J19 och hjälpt till i uppstarten av företaget. Upplägget med J19 funkar utmärkt att kombinera med min huvudsakliga sysselsättning, som är fotbollsspelare i Örgryte IS.

 

På J19 utvecklas jag ständigt och lär mig hantera alla möjliga olika typer av situationer samtidigt som jag får chansen att prata med mängder av intressanta människor varje dag, vilket jag ser som otroligt inspirerande”

Tveka inte!
Kontakta
oss idag!

kontakt@j19.se Tel: 072-644 80 90

You are your
own brand